Pagini

luni, 3 mai 2010

Început...

Într-o lume în care întâmplarea poate fi cel mai real eveniment ”programat”, în această lume, căutăm răspunsuri la întrebări de dincolo de noi... Suntem cu toții aici dintr-un motiv bine înțeles de cei ce acceptă existența vieții pe pământ ca penitență și neînțeles de cei ce cred că această lume ni se cuvine... Suntem proprii noștri stăpâni... așa credem, sau așa ne place să credem, dar viața nu ne aparține... nici măcar moartea nu-i a noastră... Există dincolo de gânduri și simțire, o forță căreia îi aparținem trup și suflet... o entitate ce ”face să se întâmple” ceea ce noi socotim că este doar hazard... Greșim... greșim orbiți de necredință, refuzăm să credem că în lumea aceasta, nimic nu este întâmplător...

3 comentarii:

  1. Suntem proprii noștri stăpâni...

    Si daca lucrurile sunt "programate" sa devina asa?!?!
    Sa devenim,noi,prin propriile forte mentale,intelctuale si simtitoare,proprii nostri stapani?!
    E posibil ca-n "programul" facerii noastre sa avem ceva ce ne-ar duce intrun sens evolutiv,inspre idependenta totala..lucru ce ar insemna,devenirea noastra absoluta,ca proiect finit,a unui infinit si inca neinteles proiect ceresc..

    Probabil ca aici ne este locul,aici pe pamant intro viata fara de moarte..poate ca aici se vrea a fi acel"un pamant nou si-o lume noua" destin final implinit ca efect al evolutiei omului..!!
    Amm?

    D.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pacat ca in realitate se petrece contrariul iar ce spune anonim este departe de realitatea pamanteana.

    RăspundețiȘtergere